Vánoce s Borověnkou 2015

28.12.2015 19:16

Děti ze souboru Borověnka letos opět absolvovaly svůj malý vánoční "maraton". Již od října se pilně připravovaly na vánoční koledování.

29. listopadu jsem otevřeli adventní období zpíváním při rozsvěcení vánočního stromu v Ujčově.

13. prosince jsme předvedli své umění na hradě Pernštejně. Letos jsme kvůli probíhající výstavě na sýpce vystupovali v obřadní síni. Její prostory jsou malé, a tak se všichni diváci do síně nevešli. Zároveň  však sice malý, ale krásný prostor umožnil dětem předvést své vystoupení v celé jeho kráse. I ti nejmenší, z nichž někteří vystupovali úplně poprvé, podlehli atmosféře a vše zvládli.

17.prosince jsme vystupovali pro děti v mateřské škole a 20.prosince na školním jarmarku ve Štěpánově nad Svratkou.

27. prosince jsme se setkali na Čepí. Letos jsme zvolili podvečerní vystoupení v 18 hodin. Kostel jsme osvětlili díky pomoci pana ředitele Dufka a  pana Václava Vondry, kteří nám zapůjčili světla, a ochotě rodiny Pavelkovy, která nám poskytla  připojení k síti. Děkujeme také paní Večeřové, která nám pomohla kostel vyzdobit. Atmosféra byla krásná, děti zpívaly, hrály i přednášely, až se z nich kouřilo (a to doslova, v kostele se netopí). Prostě krásné vystoupení.

Poslední vystoupení nás  čeká na závěr doby vánoční, kdy vystoupíme ve Štěpánově nad Svratkou - 10.1.2016 v 15 hodin ve štěpánovském kostele.

Další foto ve fotogalerii :-)